U mňa bol dnes na obed viedenský guláš s varenými zemiakmi a pažítkou. Tento výborný sýty pokrm nikdy nesklame, takže je vhodnou voľbou vždy, keď neviem, čo by som varila. Autor: Michaela Žítková
U mňa bol dnes na obed viedenský guláš s varenými zemiakmi a pažítkou. Tento výborný sýty pokrm nikdy nesklame, takže je vhodnou voľbou vždy, keď neviem, čo by som varila. Autor: Michaela Žítková
Na to, aby guláš chutil čo najlepšie, je dôležité vybrať správne mäso. Ja mám najradšej hovädzie, ktoré po približne dvoch hodinách varenia zmäkne, takže sa pri jedení doslova rozpadá v ústach.
Ku gulášu sa dajú servírovať rôzne prílohy. My doma preferujeme varené zemiaky, no vyskúšať môžete aj parenú knedľu. Výsledný pokrm následne ešte ozdobíme čerstvou pažítkou.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste