Klasika, ktorú snáď miluje každý a vždy zmizne veľmi rýchlo až do poslednej omrvinky. V tomto prípade platí, že čím viac plnky, tým je lepší a najlepší je aj tak na druhý deň po upečení, keď sa chute pekne s cestom prepoja. Moje obľúbené. Do tvarohovej náplne pridávam ešte aj kryštálový cukor, my máme radi sladký tvaroh. Autor: Renáta Hriblanová
Klasika, ktorú snáď miluje každý a vždy zmizne veľmi rýchlo až do poslednej omrvinky. V tomto prípade platí, že čím viac plnky, tým je lepší a najlepší je aj tak na druhý deň po upečení, keď sa chute pekne s cestom prepoja. Moje obľúbené. Do tvarohovej náplne pridávam ešte aj kryštálový cukor, my máme radi sladký tvaroh. Autor: Renáta Hriblanová
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste