Maslo si vymiešame s cukrom do peny a postupne pridáme vajíčka, citrónovú kôru a vymiešame do hladka. Vmiešame múku zmiešanú s práškom do pečiva a kukuričným škrobom. Takto pripravenú zmes si nalejeme do formy, ktorú sme si vymastili maslom a vysypali múkou.
Dáme piecť na teplotu 180 stupňov cca 50 minút. Keď máme bábovku upečenú, nevyberáme ju z rúry, ale necháme ju ešte 10 minút dôjsť.
Vychladnutú bábovku si rozkrojíme na 4 časti.
Pripravíme si krém. Kukuričný škrob, cukor, vanilkový cukor a trochu mlieka, v ktorom sme si rozšľahali žĺtky si zmiešame. Zvyšné mlieko si privedieme k varu a prilejeme pripravenú zmes. Varíme, kým nezhustne a necháme vychladnúť.
Maslo si vymiešame do peny a postupne pridávame vychladnutú hmotu.
Môžeme vrstviť. Na prvú rozrezanú časť cesta si navrstvíme krém, prikryjeme plátom rozrezaného cesta, potrieme džemom, zakryjeme cestom a znovu potrieme plnkou. Položíme vrchný plát.
Celú bábovku polejeme likérom. Marcipán si rozvaľkáme a natiahneme ho na povrch. Pripravíme si mandle, ktorými celý koláč posypeme - do rozpusteného masla si pridáme práškový cukor a mandle. Za stáleho miešania na ohni skaramelizujeme mandle do zlata. Keď máme mandle skaramelizované, rozprestrieme ich na plech a necháme vychladnúť.
Posypeme celý koláč. Ozdobíme zvyšným krémom a broskyňami. Dobrú chuť!