Palacinky môžem na milión spôsobov. Nedávno som v časopise natrafila na recept z Francúzska. Palacinky tam robievajú s jednou tajnou ingredienciou, s vodou. Dočítala som sa, že vodu tam pridávajú preto, aby sa počas pečenia z palacinky odparila a vtedy palacinka zostane vláčna a nadýchaná. Tiež pridávajú dve múky v pomere 1: 1. Autor: Triniti
Palacinky môžem na milión spôsobov. Nedávno som v časopise natrafila na recept z Francúzska. Palacinky tam robievajú s jednou tajnou ingredienciou, s vodou. Dočítala som sa, že vodu tam pridávajú preto, aby sa počas pečenia z palacinky odparila a vtedy palacinka zostane vláčna a nadýchaná. Tiež pridávajú dve múky v pomere 1: 1. Autor: Triniti
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste