Minulý víkend som piekla francúzske krémeše, ale bez polevy. Už som bola na konci lenivá a nechcelo sa mi topiť čokoládu, tak som vrch iba posypala práškovým cukrom. Ten kto má radšej s čokoládou, nech si pokojne vrch poleje, ale aj takto sú vynikajúce. Mne osobne tam tá čokoláda vôbec nechýba, postačuje aj práškový cukor. Je to výborný koláčik, len to čakanie, kým stuhne, je pre mňa veľmi kritické :) Autor: Marta M.
Minulý víkend som piekla francúzske krémeše, ale bez polevy. Už som bola na konci lenivá a nechcelo sa mi topiť čokoládu, tak som vrch iba posypala práškovým cukrom. Ten kto má radšej s čokoládou, nech si pokojne vrch poleje, ale aj takto sú vynikajúce. Mne osobne tam tá čokoláda vôbec nechýba, postačuje aj práškový cukor. Je to výborný koláčik, len to čakanie, kým stuhne, je pre mňa veľmi kritické :) Autor: Marta M.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste