Osviežujúce rezy, ktoré sú bohaté na krémové vrstvy. Jemné bielkové cesto, ktoré počas pečenia trochu naberie na tuhosti, no skryté pod vanilkovým krémom naberie vláčnosť. Treba tomu nechať trochu času a ľadové kráľovstvo sa vám doslova rozplynie na jazyku. Autor: Karambola
Osviežujúce rezy, ktoré sú bohaté na krémové vrstvy. Jemné bielkové cesto, ktoré počas pečenia trochu naberie na tuhosti, no skryté pod vanilkovým krémom naberie vláčnosť. Treba tomu nechať trochu času a ľadové kráľovstvo sa vám doslova rozplynie na jazyku. Autor: Karambola
Kto by nemiloval sladké rezy, ktoré majú nadýchané cesto a sú doplnené a výborný krém a šľahačku? Ja som ich pripravovala po prvýkrát a musím povedať, že mali veľký úspech. Nie sú príliš ťažké, takže ich môžete servírovať aj po sýtejšom obede.
Na ozdobu je výborné podrvené lyofilizované ovocie, no vyskúšať môžete aj hobliny tmavej čokolády, ktoré budú krásne kontrastovať s inak bielou šľahačkou. Po upečení dezert nezabudnite umiestniť na chladné miesto, ideálne do chladničky. Tu vydrží niekoľko dní.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste