Toto cesto je jednotkou v mojej kuchárke. Po upečení sú koláče alebo šišky mäkké ako pavučinka a doslova sa na jazyku rozplývajú. Bežné kysnuté cesto kysne aj 2 hodiny, toto cesto máte hotové tak maximálne do pol hodiny a môžete piecť. Či už šišky, alebo kysnuté koláče, alebo pečené buchty plnené lekvárom. Je jemné po upečení ako pavučinka. Mäkké pečivo je aj druhý deň. Autor: Adanecka
Toto cesto je jednotkou v mojej kuchárke. Po upečení sú koláče alebo šišky mäkké ako pavučinka a doslova sa na jazyku rozplývajú. Bežné kysnuté cesto kysne aj 2 hodiny, toto cesto máte hotové tak maximálne do pol hodiny a môžete piecť. Či už šišky, alebo kysnuté koláče, alebo pečené buchty plnené lekvárom. Je jemné po upečení ako pavučinka. Mäkké pečivo je aj druhý deň. Autor: Adanecka
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste