Po dlhej dobe som sa rozhodla, že spravím pagáče, no nechcela som klasiku vo forme tých oškvarkových. Namiesto toho som vyskúšala tieto kapustovo-zemiakové a urobila som dobre. Cesto je mäkké a nadýchané aj niekoľko dní po upečení. Plus všetko dopĺňa skvelá plnka. Autor: Milada Sumková
Po dlhej dobe som sa rozhodla, že spravím pagáče, no nechcela som klasiku vo forme tých oškvarkových. Namiesto toho som vyskúšala tieto kapustovo-zemiakové a urobila som dobre. Cesto je mäkké a nadýchané aj niekoľko dní po upečení. Plus všetko dopĺňa skvelá plnka. Autor: Milada Sumková
Kapustovo-zemiakové pagáče sú skvelé ako pohostenie na oslavy, sviatky alebo rôzne posedenia. Vedia skvelo zasýtiť, takže ich pokojne môžete servírovať aj na raňajky či desiatu. V takom prípade je však lepšie, keď ich spravíte o niečo väčšie. Budú sa vám lepšie jesť.
Pagáče sú skutočne výborné a stoja za vyskúšanie. Po vychladnutí ich umiestnite do nádoby s uzáverom, aby boli aj na ďalší deň príjemne mäkké a nadýchané. Ak by ste okrem týchto pagáčov chceli vyskúšať aj klasické oškvarkové, inšpirujte sa týmto receptom.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste