NajRecept.sk Mäso Bravčové mäso Fantastické bravčové rezne na horčici za 30 minút na stole
Fantastické bravčové rezne na horčici za 30 minút na stole
Recept Fantastické bravčové rezne na horčici za 30 minút na stole
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Foto: Mineralka

Skvelý a rýchly obed, ktorý zvládne pripraviť snáď každý. Môj manžel si vyžiadal aj druhú porciu a bol plný až do večera. Určite vyskúšajte. Pokojne môžete použiť aj kuracie mäso.

Mineralka Mineralka    ·   3.10.2020

Fantastické bravčové rezne na horčici za 30 minút na stole

Skvelý a rýchly obed, ktorý zvládne pripraviť snáď každý. Môj manžel si vyžiadal aj druhú porciu a bol plný až do večera. Určite vyskúšajte. Pokojne môžete použiť aj kuracie mäso.

15 min
Čas prípravy
30 min
Čas varenia
Suroviny
450 g
bravčové kotlety
1 ks
cibuľa
4 lyžice
plnotučná horčica
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
podľa chuti
červená mletá paprika
50 ml
slnečnicový olej
podľa potreby
voda
podľa chuti
víno
Postup receptu
Vytlačiť
15 min
Čas prípravy
30 min
Čas varenia
  1. Pripravíme si mäso, ktoré očistíme, umyjeme a nakrájame na plátky.
  2. Jemne naklepeme, osolíme, okoreníme, posypeme mletou paprikou, potrieme horčicou a sprudka opečieme na rozpálenej panvici s olejom.
  3. Sprudka opečené mäso vyberieme a vo výpeku opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Vrátime späť mäso, podlejeme trochou vody, pridáme podľa chuti víno (ja som použila ružové, ale pokojne môžete použiť aj biele.
  4. Na záver mäso vyberieme a výpek (šťavu) rozmixujeme tyčovým mixérom.
  5. Podávame so zemiakovou kašou.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár

Objavte nové recepty