Bez pečenia, bez zbytočného maslového krému a hlavne jednoduché na prípravu. Základ klasický ako na základný cheesecake - sušienky, maslo, ale pridáva sa ešte čokoláda, aby to poriadne stuhlo. Ja osobne milujem bielu čokoládu a krém z tejto čokolády je neskutočne dobrý. Použila som aj želatínu, aby to poriadne stuhlo, ale kto má rád krémy, ktoré nie sú tak tuhé, môže želatínu vynechať.
Bez pečenia, bez zbytočného maslového krému a hlavne jednoduché na prípravu. Základ klasický ako na základný cheesecake - sušienky, maslo, ale pridáva sa ešte čokoláda, aby to poriadne stuhlo. Ja osobne milujem bielu čokoládu a krém z tejto čokolády je neskutočne dobrý. Použila som aj želatínu, aby to poriadne stuhlo, ale kto má rád krémy, ktoré nie sú tak tuhé, môže želatínu vynechať.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste