Prednedávnom som upiekla tieto kysnuté tvarohové koláče a musím povedať, že výsledok stál za každú minútu strávenú v kuchyni. Cesto krásne vykyslo, bolo mäkučké a nadýchané a plnka z tvarohu mu dodala jemnosť, ktorá je pre tieto tradičné koláče charakteristická. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Prednedávnom som upiekla tieto kysnuté tvarohové koláče a musím povedať, že výsledok stál za každú minútu strávenú v kuchyni. Cesto krásne vykyslo, bolo mäkučké a nadýchané a plnka z tvarohu mu dodala jemnosť, ktorá je pre tieto tradičné koláče charakteristická. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Príprava kysnutého cesta môže na prvý pohľad pôsobiť zložito, no s trochou trpezlivosti sa dá hravo zvládnuť. Ja som ho tentokrát vytvarovala do menších bochníkov, ktoré som naplnila tvarohom a džemom a ozdobila malinami. Tie koláču dodali príjemnú šťavnatosť a kyslosť.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste