Objavilo sa vám doma veľa kápie a neviete, čo s ňou? Pripravte si z nej chutnú nátierku, ktorú využijete na chlebíčky aj pod mäso. Vďaka tomuto jednoduchému receptu ju budete mať hotovú za necelú hodinu. Autor: Gabriela Pappová
Objavilo sa vám doma veľa kápie a neviete, čo s ňou? Pripravte si z nej chutnú nátierku, ktorú využijete na chlebíčky aj pod mäso. Vďaka tomuto jednoduchému receptu ju budete mať hotovú za necelú hodinu. Autor: Gabriela Pappová
Domáca zaváraná kápiová nátierka je zdravá a ľahká. Väčšina ju konzumuje s čerstvým chlebom alebo žemľou, no vďaka tomu, že je univerzálna, jej určite nájdete aj svoje vlastné využitie.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste