Táto čokoládová torta je dokonalou voľbou pre každého, kto miluje sladké a chcel by si dopriať niečo dobré a možno menej tradičné. Piškóta je mäkká a šťavnatá, pričom ju perfektne dopĺňa maslový krém a čokoládová poleva. Určite vyskúšajte, dezert stojí za to.
Táto čokoládová torta je dokonalou voľbou pre každého, kto miluje sladké a chcel by si dopriať niečo dobré a možno menej tradičné. Piškóta je mäkká a šťavnatá, pričom ju perfektne dopĺňa maslový krém a čokoládová poleva. Určite vyskúšajte, dezert stojí za to.
Čokoládové torty robím zvyčajne len na nejakú oslavu alebo sviatok. Málokedy sa u mňa objavujú počas víkendu alebo týždňa, pretože ich príprava je o niečo komplikovanejšia. Namiesto nich robím radšej rýchle rezy, ako sú napríklad tieto z kyslej smotany. Tentokrát som však mala počas víkendu trochu viac času, preto som vyskúšala belgickú čokoládovú tortu a výsledok bol dokonalý.
Hotovú tortu už len nakrájajte na trojuholníky a môžete podávať. Aby sa krém neroztopil a dezert chutil čo najlepšie, nezabudnite ho skladovať na chladnom mieste. Najlepšie v chladničke.
Video recept:
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste