Žĺtky vyšľaháme spolu s cukrom do tuhej peny, pridáme mlieko striedavo s olejom a nakoniec aj múku zmiešanú s práškom do pečiva. Pripravíme si plech o rozmere 22 x 33 cm, dno vyložíme papierom na pečenie / minimálna výška plechu by mala byť 4,5 cm /. Cesto navrstvíme na dno plechu a dáme zapiecť do vopred vyhriatej rúry. Pečieme pri teplote 170 stupňov do zlata, asi 10 min, sledujeme.
Vo vode rozpustíme 300 g cukru, pridáme pudingové prášky a dôkladne premiešame, aby sme nemali hrudky. Bielky vyšľaháme do tuhého snehu spolu s 2 lyžicami cukru a odložíme ich do chladničky, kým uvaríme hustý puding. Do horúceho hustého pudingu pridáme vyšľahaný sneh z bielkov a jemne ho vareškou vmiešame.
Ešte teplý krém navrstvíme na upečené cesto a pekne ho uhladíme. Necháme vychladnúť a navrstvíme vyšľahanú smotanu do tuhej šľahačky, ozdobíme strúhanou čokoládou.