Dokonalá bublanina s perfektnou chuťou a nadýchaným sladkým cestom. Kyslasté višne ho skvelo dopĺňajú a vytvárajú tú najlepšiu kombináciu. Ak by ste však nemali chuť na tento druh ovocia, môžete použiť čokoľvek iné – výborné sú aj jahody, maliny či dokonca čerešne.
Dokonalá bublanina s perfektnou chuťou a nadýchaným sladkým cestom. Kyslasté višne ho skvelo dopĺňajú a vytvárajú tú najlepšiu kombináciu. Ak by ste však nemali chuť na tento druh ovocia, môžete použiť čokoľvek iné – výborné sú aj jahody, maliny či dokonca čerešne.
Použitie kefíru v recepte má veľké množstvo výhod. Jeho úlohou je zvyčajne zaistiť vláčne a nadýchané cesto, ktoré po upečení nebude suché alebo príliš hutné. Kefír dodáva bublanine taktiež mierne kyslatsú chuť a veľmi dobre si rozumie najmä s ovocím, ako sú čerešne alebo jahody.
Bublanina s kefírom je príjemne sladká a vláčna. Ak by ste však doma nemali kefír, môžete vyskúšať recept na klasickú krehkú bublaninu s jahodami. Na tú vám bude stačiť len niekoľko základných surovín, ktoré určite nájdete doma.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste