Najskôr začneme s prípravou krému. Smotanu ohrejeme a rozpustíme v nej na kúsky nalámanú čokoládu. Necháme vychladnúť a odložíme do chladničky najmenej na 3 hodiny.
Do misky preosejeme kakao s múkou a pridáme štipku soli. Premiešame. Žĺtky vyšľaháme s 2/3 cukru do tuhej peny, v druhej miske vyšľaháme bielky so zvyšným cukrom do tuhej peny. K žĺtkom pridáme sypkú zmes múky, kakaa a soli a premiešame. Nakoniec zľahka vareškou vmiešame ušľahaný sneh z bielkov.
Cesto navrstvíme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 220 stupňov 5-7 minút. Cesto na plechu rozotrieme na tenkú vrstvu. Nepečieme príliš dlho, aby sme cesto nevysušili. Upečené cesto vyberieme z rúry a zrolujeme ešte horúce s navlhčenou utierkou. Necháme úplne vychladnúť.
Čokoládovú smotanu po minimálne troch hodinách vyberieme z chladničky a mixérom vyšľaháme na hladký krém.
Cesto potrieme marmeládou, krémom, poukladáme jahody a zrolujeme. Vrch rolády polejeme rozpustenou čokoládou, do ktorej sme pridali trochu oleja, aby bola krásne lesklá, posypeme čoko ryžou a necháme stuhnúť.