Rýchly recept na moravský koláč, ktorý budete mať hotový takmer okamžite. Namiesto niekoľkých malých koláčikov spravíte jeden veľký na plech, ktorý následne pred podávaním veľmi jednoducho nakrájate. Výsledok je na nerozoznanie od originálu. Autor: Jana Pacnerová
Rýchly recept na moravský koláč, ktorý budete mať hotový takmer okamžite. Namiesto niekoľkých malých koláčikov spravíte jeden veľký na plech, ktorý následne pred podávaním veľmi jednoducho nakrájate. Výsledok je na nerozoznanie od originálu. Autor: Jana Pacnerová
Moravské koláče spravidla pripravujem podľa tohto receptu, vďaka ktorému sú nadýchané a veľmi chutné. Tentokrát som však chcela mierne zaexperimentovať, preto som sa rozhodla pre tento recept na plech. A môžem povedať, že som urobila dobre. Výsledok je takmer rovnaký, no ušetrila som veľké množstvo času.
Hotový koláč nechajte vychladnúť a následne ho nakrájajte na menšie kúsky. Tie pred podávaním môžete posypať práškovým cukrom. Výsledné moravské koláčiky sú šťavnaté, krehké a jemné – rovnako ako tie tradičné.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste