Plánujete si tieto Vianoce pripraviť medvedie labky? Vyskúšajte tento recept, do ktorého ide okrem iných surovín aj masť. Tá sa postará o to, aby sa s cestom dobre pracovalo a aby bolo po upečení krehké a chutné. Autor: Marcela Sácká
Plánujete si tieto Vianoce pripraviť medvedie labky? Vyskúšajte tento recept, do ktorého ide okrem iných surovín aj masť. Tá sa postará o to, aby sa s cestom dobre pracovalo a aby bolo po upečení krehké a chutné. Autor: Marcela Sácká
Medvedie labky robím každé Vianoce. Zvyčajne používam tento recept, ktorý ma zatiaľ ešte nesklamal. Cesto je pevné, nelepí sa a veľmi dobre sa z neho robia rôzne tvary.
Medvedie labky sú suchým vianočným pečivom, preto ich môžete robiť pokojne aj dva týždne pred Vianocami. Po upečení ich však nezabudnite skladovať v uzatvárateľnej nádobe a na suchom a chladnom mieste, aby si zachovali svoju príjemnú chuť.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste