Šťavnaté mäso s dokonalou chuťou, ktoré skvelo zasýti a je vhodné ako rýchly obed aj večera. Zelenina ho skvelo dopĺňa a šťava zaručuje, že nie je suché. Tým, že pokrm nie je vôbec náročný, nebudete kvôli nemu musieť tráviť v kuchyni dlhé hodiny. Autor: Alena Borchová
Šťavnaté mäso s dokonalou chuťou, ktoré skvelo zasýti a je vhodné ako rýchly obed aj večera. Zelenina ho skvelo dopĺňa a šťava zaručuje, že nie je suché. Tým, že pokrm nie je vôbec náročný, nebudete kvôli nemu musieť tráviť v kuchyni dlhé hodiny. Autor: Alena Borchová
K tomuto bravčovému mäsu zvyčajne robím varené zemiaky alebo kašu. Tentokrát som použila tento recept, vďaka ktorému bola kaša nadýchaná, jemná a v ústach sa doslova rozplývala.
Mäso chutí výborne aj na druhý deň, preto ho zvyčajne robím vo väčšom množstve. Ak by ste chceli, okrem mrkvy a fazuľky môžete pridať akúkoľvek inú zeleninu. Skvelý je napríklad hrášok.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste