Po dlhšej dobe som si spomenula na našu obľúbenú drožďovú nátierku, tak som si povedala, že ju urobím a budeme ju mať na večeru. Je to trochu iný recept, ako väčšina z nás pozná. Naučila sa ho kedysi dávno moja maminka na kurze varenia. Autor: Jitka Smejkalová
Po dlhšej dobe som si spomenula na našu obľúbenú drožďovú nátierku, tak som si povedala, že ju urobím a budeme ju mať na večeru. Je to trochu iný recept, ako väčšina z nás pozná. Naučila sa ho kedysi dávno moja maminka na kurze varenia. Autor: Jitka Smejkalová
V recepte je uvedená horčica a uhorky, ktoré som ja tentokrát vynechala. Zároveň som dala namiesto salámu jednu nožičku kvalitného bravčového párku a pridala naviac vajíčko pre ešte lepšiu a jemnejšiu konzistenciu.
Takto pripravenú pomazánku naneste na čerstvý chleb, ktorý si môžete upiecť podľa tohto receptu, a posypte napríklad zelenou petržlenovou vňaťou.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste