Môj úplne prvý cibuľový chlieb so slaninou a musím povedať, že sa podaril. Tento recept ma lákal už veľmi dlho, no vždy som sa ho bála. Pravdou ale je, že nejde o nič ťažké a výsledok skutočne stojí za to. Autor: Helča Kočovská
Môj úplne prvý cibuľový chlieb so slaninou a musím povedať, že sa podaril. Tento recept ma lákal už veľmi dlho, no vždy som sa ho bála. Pravdou ale je, že nejde o nič ťažké a výsledok skutočne stojí za to. Autor: Helča Kočovská
Nič nenahradí čerstvý chrumkavý chlieb s vláčnym a nadýchaným stredom. Dokonalý je na raňajky, desiatu aj rýchlu večeru. Vďaka tomu, že vydrží čerstvý hneď niekoľko dní, si môžete pokojne upiecť aj dva bochníky naraz.
Hotový domáci chlieb so slaninou necháme vychladnúť. Následne ho podávame s domácou cuketovou alebo vajíčkovou nátierkou, prípadne ho servírujeme k mäsu alebo hustej polievke.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste