Tento chlieb som piekla už niekoľkokrát a vždy sa podarí. Doma chutí a je mäkký určite aj 2 dni pokiaľ sa nezje. Robila som z dvojitej dávky. Počas pečenia pekne vonia po celom byte a vám sa už len zbierajú sliny, ktoré musíte preligovať aj po upečení a čakať, až chlieb vychladne. Párkrát sa nám už stalo, že som ho krájala za horúca. Autor: Jana Jančíková
Tento chlieb som piekla už niekoľkokrát a vždy sa podarí. Doma chutí a je mäkký určite aj 2 dni pokiaľ sa nezje. Robila som z dvojitej dávky. Počas pečenia pekne vonia po celom byte a vám sa už len zbierajú sliny, ktoré musíte preligovať aj po upečení a čakať, až chlieb vychladne. Párkrát sa nám už stalo, že som ho krájala za horúca. Autor: Jana Jančíková
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste