Sezóna sliviek mnohých inšpiruje k príprave rôznych zaujímavých dezertov. K nim sa radí aj osviežujúci cheesecake. Ak ste naň dostali chuť, vyskúšajte tento recept, v ktorom vám prezradíme, ako udržať slivky na povrchu, aby koláč vyzeral čo najlepšie.
Sezóna sliviek mnohých inšpiruje k príprave rôznych zaujímavých dezertov. K nim sa radí aj osviežujúci cheesecake. Ak ste naň dostali chuť, vyskúšajte tento recept, v ktorom vám prezradíme, ako udržať slivky na povrchu, aby koláč vyzeral čo najlepšie.
Na rozdiel od tradičných cheesecakov nemá tento žiaden korpus, vďaka čomu môže byť úplne bez lepku. Dôležité je len sledovať zloženie pudingu. Niektoré ho totižto obsahujú. Hotová tvarohová zmes je veľmi univerzálna. Okrem sliviek sa k nej hodia aj iné druhy ovocia, napríklad jablká, broskyne alebo hrušky.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste