Svieži, dobrý a veľmi ľahký. Presne taký je tento citrusový dezert v pohároch, ktorý je hotový do niekoľkých minút a v priebehu sekundy zaženie chuť na sladké. Okrem toho je jeho veľkou výhodou aj vysoký obsah vitamínu C, ktorý je v chladnom období plnom chrípok viac ako vítaný.
Svieži, dobrý a veľmi ľahký. Presne taký je tento citrusový dezert v pohároch, ktorý je hotový do niekoľkých minút a v priebehu sekundy zaženie chuť na sladké. Okrem toho je jeho veľkou výhodou aj vysoký obsah vitamínu C, ktorý je v chladnom období plnom chrípok viac ako vítaný.
Pomaranče môžete v dezerte pokojne zameniť za mandarínky, ktorých býva v období krátko po sviatkoch neúrekom. A v prípade, že chcete, aby bol dezert čo najzdravší, pokojne znížte množstvo cukru alebo ho nahraďte medom či javorovým sirupom.
Pomarančovú penu môžete servírovať hneď po príprave. Nemusíte čakať, kým stuhne v chladničke. Podávať ju môžete samostatne alebo dekorovanú trochou šľahačky. Pri príprave si dávajte pozor najmä na teplotu surovín – všetky vrátane pudingu musia byť studené, aby nevznikli hrudky.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste