Kysnuté ovocné knedle sú u nás doma veľkým favoritom. V zimnom období ich spravidla plním kompótom. V tom letnom zas čerstvým ovocím, ktoré si dopestujem priamo v záhradke. V kombinácii s nadýchaným cestom, maslom a makom sú skutočne neodolateľné. Autor: Jana Jančíková
Kysnuté ovocné knedle sú u nás doma veľkým favoritom. V zimnom období ich spravidla plním kompótom. V tom letnom zas čerstvým ovocím, ktoré si dopestujem priamo v záhradke. V kombinácii s nadýchaným cestom, maslom a makom sú skutočne neodolateľné. Autor: Jana Jančíková
Ovocné knedle robím rada z tvarohového cesta podľa tohto receptu. Tentokrát som sa však rozhodla, že vyskúšam kysnuté, ktoré je nadýchané, chutné a veľmi dobré. A spravila som naozaj dobre. Výsledok bol nad moje očakávania.
Okrem maku môžete na zdobenie knedlí použiť aj kakao, Granko alebo opraženú strúhanku. V prípade, že by ste sa báli, že knedle ešte nie sú hotové, prvú vždy prekrojte. Podľa toho budete vedieť, či vám stačí 10 minút, alebo ich budete musieť v pare nechať dlhšie.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste