Rizoto je obľúbeným pokrmom najmä vďaka jednoduchej príprave a skvelej chuti. Pridať doň môžete čokoľvek vrátane zeleniny, mäsa či húb. Ak ste dostali chuť na jeho krémovú verziu, máme pre vás recept, pomocou ktorého získate výsledok ako z reštaurácie.
Rizoto je obľúbeným pokrmom najmä vďaka jednoduchej príprave a skvelej chuti. Pridať doň môžete čokoľvek vrátane zeleniny, mäsa či húb. Ak ste dostali chuť na jeho krémovú verziu, máme pre vás recept, pomocou ktorého získate výsledok ako z reštaurácie.
Na krémové rizoto môžete použiť akékoľvek huby, ktoré doma práve máte. Výborne chutia ako tie, ktoré ste nazberali v lese, napríklad dubáky, tak aj kupované šampiňóny. Na rozdiel od bežného zeleninového rizota je krémové o niečo ťažšie. Ideálne je preto skôr na obed.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste