Nedávno som chcela prekvapiť rodinu chutnými raňajkami. Zvolila som preto domáce croissanty, ktoré som plnila čokoládou. Koláče mali veľký úspech, takže viem, že ich už čoskoro budem robiť znova.
Nedávno som chcela prekvapiť rodinu chutnými raňajkami. Zvolila som preto domáce croissanty, ktoré som plnila čokoládou. Koláče mali veľký úspech, takže viem, že ich už čoskoro budem robiť znova.
Mäkké a nadýchané. Presne také sú tieto domáce croissanty, ktoré môžete plniť čímkoľvek. Ja som zvolila Nutellu, ktorú si podľa tohto receptu môžete urobiť aj doma, no skvelý je tiež marhuľový, jahodový alebo ríbezľový džem.
Croissanty sú výborné na raňajky alebo ako sladký dezert po dobrom obede. Mäkké a vláčne zostanú niekoľko dní. Stačí ich len umiestniť do uzatvárateľnej nádoby. Myslite však na to, že práškovým cukrom je treba posypať len tie croissanty, ktoré plánujete zjesť. Ostatné nie. Cukor by sa na nich roztopil, kvôli čomu by mohol byť ich povrch mokrý.
Video recept:
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste