Veľmi jemný a lahodný broskyňový koláč, ktorý sa skladá z dvoch vrstiev – z jemného piškótového cena a nadýchaného krému pozostávajúceho zo šľahačky, mascarpone a bielej čokolády. Pridala som broskyne, ale viem si to predstaviť aj s malinami, vďaka ktorým by to bolo osviežujúcejšie. Samozrejme, kto má rád jahody alebo černice, prípadne iné ovocie, môže zvoliť to.
Veľmi jemný a lahodný broskyňový koláč, ktorý sa skladá z dvoch vrstiev – z jemného piškótového cena a nadýchaného krému pozostávajúceho zo šľahačky, mascarpone a bielej čokolády. Pridala som broskyne, ale viem si to predstaviť aj s malinami, vďaka ktorým by to bolo osviežujúcejšie. Samozrejme, kto má rád jahody alebo černice, prípadne iné ovocie, môže zvoliť to.
Broskyňové rezy sú svieže, šťavnaté a veľmi dobré. Tým, že do nich môžete použiť akékoľvek ovocie, si ich viete prispôsobiť presne podľa svojich predstáv. Zákusok je výborný ako chutná bodka za dobrým obedom alebo ako sviatočný dezert na rôzne oslavy či nedeľné posedenia s blízkymi.
Rezy skladujte na chladnom mieste – ideálne v chladničke, kde vám vydržia čo najdlhšie. Na dekorovanie môžete použiť nastrúhanú čokoládu, kakao, orechy alebo nechajte zákusok len tak. Dobre bude vyzerať aj bez akejkoľvek ozdoby.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste