Vždy som si myslela, že parížska šľahačka je veľmi zložitá na prípravu a doslova a do písmena som sa jej bála. Niekedy som čítala, že čokoládová šľahačka musí stáť aspoň 24 hodín, aby sa dobre vyšľahala, niekde som čítala, že stačia 3 hodiny, niekde že celú noc, ale poviem vám internet ponúka mnoho článkov a tak som sa rozhodla, že ju vyskúšam.
Vždy som si myslela, že parížska šľahačka je veľmi zložitá na prípravu a doslova a do písmena som sa jej bála. Niekedy som čítala, že čokoládová šľahačka musí stáť aspoň 24 hodín, aby sa dobre vyšľahala, niekde som čítala, že stačia 3 hodiny, niekde že celú noc, ale poviem vám internet ponúka mnoho článkov a tak som sa rozhodla, že ju vyskúšam.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste