Dostala som cukety. Spracovala som ich tak, že som urobila nátierky do pečenia a na toasty. Už som ju robila aj minulého roku. Zvyčajne som ju používala ako základ na pizzovníky namiesto klasického paradajkového pyré. A ak sme mali chuť na niečo špeciálne, tak som urobila toasty, ešte horúce som ich potrela nátierkou a ešte dala do rúry na 5 minút. Vrch som posypala syrom a raňajky alebo večere boli hotové. Autor: Dorisa
Dostala som cukety. Spracovala som ich tak, že som urobila nátierky do pečenia a na toasty. Už som ju robila aj minulého roku. Zvyčajne som ju používala ako základ na pizzovníky namiesto klasického paradajkového pyré. A ak sme mali chuť na niečo špeciálne, tak som urobila toasty, ešte horúce som ich potrela nátierkou a ešte dala do rúry na 5 minút. Vrch som posypala syrom a raňajky alebo večere boli hotové. Autor: Dorisa
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste