Tak fantastický a tak jednoduchý. Asi najlepšie kysnuté cesto, aké existuje. Pracuje sa s ním skvele. Vôbec sa netrhá a nelepí. Použila som iba žĺtky, tie dodajú cestu vláčnosť a spôsobia hlavne to, že druhý deň sú koláče mäkké. Zvykne sa stať, že ak použijete celé vajíčka, tak druhý deň koláče stvrdnú a nebudú vôbec chutné. Autor: Reny Naty A.
Tak fantastický a tak jednoduchý. Asi najlepšie kysnuté cesto, aké existuje. Pracuje sa s ním skvele. Vôbec sa netrhá a nelepí. Použila som iba žĺtky, tie dodajú cestu vláčnosť a spôsobia hlavne to, že druhý deň sú koláče mäkké. Zvykne sa stať, že ak použijete celé vajíčka, tak druhý deň koláče stvrdnú a nebudú vôbec chutné. Autor: Reny Naty A.
Môj blog: Pečenie všetkého druhu ORIGINAL
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste