Výborný smotanový zákusok, plný kakaa a na vrchu nastrúhané čokoládové hobliny. Zvyknem pripravovať také rezy, ale teraz ma napadlo, čo tak to všetko dať do tortovej formy. A vznikol z toho naozaj luxusný dezert, ktorý si viem predstaviť aj na nejakú oslavu. A dokonca si ho viem predstaviť aj nepečený - základ vymeniť za klasickú sušienkový nepečený ako pri cheesecake. Autor: Petra
Výborný smotanový zákusok, plný kakaa a na vrchu nastrúhané čokoládové hobliny. Zvyknem pripravovať také rezy, ale teraz ma napadlo, čo tak to všetko dať do tortovej formy. A vznikol z toho naozaj luxusný dezert, ktorý si viem predstaviť aj na nejakú oslavu. A dokonca si ho viem predstaviť aj nepečený - základ vymeniť za klasickú sušienkový nepečený ako pri cheesecake. Autor: Petra
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste