NajRecept.sk Mäso Kuracie mäso Čínske rezance s kuracím mäsom pripravené za 15 minút
Čínske rezance s kuracím mäsom pripravené za 15 minút
Recept Čínske rezance s kuracím mäsom pripravené za 15 minút
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Foto: Lacusin

Pokiaľ chcete navariť rýchlo, určite sa inšpirujte týmto receptom. Niekedy by som také jedlo odmietla, pretože na pohľad tie čínske rezance nevyzerajú vábne, ale teraz by som v tom aj spala. Niekedy obmieňam tieto rezance za ryžové, hrubšie, tenšie, podľa toho, čo nájdem doma. Je to vynikajúce. Autor: Lacusin

Lacusin Lacusin    ·   29.5.2021

Čínske rezance s kuracím mäsom pripravené za 15 minút

Pokiaľ chcete navariť rýchlo, určite sa inšpirujte týmto receptom. Niekedy by som také jedlo odmietla, pretože na pohľad tie čínske rezance nevyzerajú vábne, ale teraz by som v tom aj spala. Niekedy obmieňam tieto rezance za ryžové, hrubšie, tenšie, podľa toho, čo nájdem doma. Je to vynikajúce. Autor: Lacusin

Suroviny

Marináda na mäso:

300 g
kuracie prsia
1 lyžica
kukuričný škrob
1 ks
vajce
1 lyžička
kari korenie
1 lyžička
grilovacie korenie
1/2 lyžičky
soľ

Na dokončenie:

450 g
mrazená zelenina na čínu
1 bal.
čínske rezance
1 dl
olej
podľa chuti
sójová omáčka
Postup receptu
Vytlačiť
  1. 2 hodiny pred prípravou jedla si naložíme mäso. Kuracie prsia nakrájame na malé kúsky, pridáme škrob, vajcia, korenie a soľ. Dôkladne premiešame. Necháme odležať v chladničke.
  2. Na poriadne rozpálenú panvicu nalejeme olej a sprudka opečieme mäso. Miešame, aby sa jednotlivé kúsky od seba oddelili. Keď je mäso opečené dozlatista, pridáme sójovú omáčku. Zalejeme pohárom vody, vložíme suché rezance a prikryjeme pokrievkou.
  3. Po 5 minútach pokrievku odkryjeme a mäkké rezance zmiešame s mäsom. Pridáme mrazenú zeleninu, dochutíme soľou a korením, ešte chvíľu opekáme a podávame.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár