Už toho vianočného pečenia bolo až-až, tak som uvarila takú klasiku, ktorú som niekedy pripravovala len na nedeľný obed. Ale je štvrtok a tento obed sa dokonale hodil :) Každý si pochutnal, pochválil a odišiel s plným bruškom. Zemiaková kaša ako príloha je u nás veľmi obľúbená, máme ju oveľa radšej ako ryžu alebo šalát. Autor: Marta
Už toho vianočného pečenia bolo až-až, tak som uvarila takú klasiku, ktorú som niekedy pripravovala len na nedeľný obed. Ale je štvrtok a tento obed sa dokonale hodil :) Každý si pochutnal, pochválil a odišiel s plným bruškom. Zemiaková kaša ako príloha je u nás veľmi obľúbená, máme ju oveľa radšej ako ryžu alebo šalát. Autor: Marta
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste