Snehové pusinky sú jednoduchým a veľmi dobrým dezertom, ktorý sa hodí kedykoľvek počas roka. Ja ich pripravujem aj na Vianoce, kedy dokonale ozdobia stôl. Ak by sa vám zdali biele príliš nudné, môžete do bielkov pridať zopár kvapiek farbiva a dodať im červený, zelený alebo žltý nádych. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Snehové pusinky sú jednoduchým a veľmi dobrým dezertom, ktorý sa hodí kedykoľvek počas roka. Ja ich pripravujem aj na Vianoce, kedy dokonale ozdobia stôl. Ak by sa vám zdali biele príliš nudné, môžete do bielkov pridať zopár kvapiek farbiva a dodať im červený, zelený alebo žltý nádych. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Snehové pusinky zvyčajne pripravujem tesne pred Vianocami. Dôvodom je najmä to, že do nich používam bielky, ktoré mi vždy po pečení iného vianočného pečiva zostanú. Takto mám istotu, že sa mi v chladničke nepokazia a nebudem ich musieť vyhodiť.
Po vychladnutí môžete pusinky hneď konzumovať alebo ozdobiť čokoládou či krémom. V prípade krému myslite na to, že životnosť koláčikov je kratšia, preto ich čo najskôr skonzumujte a skladujte na suchom a tmavom mieste.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste