Dokonalé raňajky, desiata aj večera. Rožky sú na povrchu chrumkavé, pričom vo vnútri sú mäkké ako pavučinka. Ich príprava je rýchla, vďaka čomu si ich môžete pripraviť kedykoľvek. Ja ich zvyčajne pečiem počas víkendov, kedy mám ráno viac času.
Dokonalé raňajky, desiata aj večera. Rožky sú na povrchu chrumkavé, pričom vo vnútri sú mäkké ako pavučinka. Ich príprava je rýchla, vďaka čomu si ich môžete pripraviť kedykoľvek. Ja ich zvyčajne pečiem počas víkendov, kedy mám ráno viac času.
Rožky môžete naplniť čímkoľvek. Ja som tentokrát použila šunku, no vhodný je aj syr či dokonca zelenina. Veľkosť rožkov si viete prispôsobiť presne podľa seba. Je na vás, či ich spravíte väčšie alebo menšie.
Vychladnuté rožky môžete rovno servírovať. Najlepšie chutia s čerstvou zeleninou. Pre ešte lepšiu chuť ich môžete potrieť vrstvou nejakej dobrej domácej nátierky alebo maslom s medvedím cesnakom, ktoré si pripravíte podľa tohto receptu.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste