Anglické rožky sú výborné predovšetkým na raňajky. Vychutnať si ich však môžete aj na desiatu alebo večeru, ako my doma. Cesto je vo vnútri mäkké, pričom na povrchu dokonale chrumkavé. Doplnené je o syr a anglickú slaninu, ktorá mu dodáva nezameniteľnú chuť.
Anglické rožky sú výborné predovšetkým na raňajky. Vychutnať si ich však môžete aj na desiatu alebo večeru, ako my doma. Cesto je vo vnútri mäkké, pričom na povrchu dokonale chrumkavé. Doplnené je o syr a anglickú slaninu, ktorá mu dodáva nezameniteľnú chuť.
Domáce anglické rožky chutia oveľa lepšie ako tie z obchodu. Sú chrumkavé, čerstvé a okrem slaniny a syru ich môžete doplniť čímkoľvek chcete. Ich príprava je jednoduchá. Po tom, ako spravíte kysnuté cesto, stačí rožky len vytvarovať a dať piecť.
Rovnako ako tradičné kysnuté koláče, aj anglické rožky nechajte pred podávaním vychladnúť. Následne ich môžete servírovať samostatne alebo s čerstvou zeleninou. Výborne sa k nim hodia paradajky, paprika a reďkovka. Na posypanie je možné použiť akýkoľvek tvrdý syr. Ja som zvolila cheddar.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste