Toto jedlo určite poznáte zo školskej jedálne, kde ho nikto nemal rád. Doma si ho však viete pripraviť aj luxusnejšie, ako tam. K tomu ako príloha varené zemiačiky, posypané čerstvou petržlenovou vňaťou a, samozrejme, nesmie chýbať ani na kolieska nakrájaná surová cibuľa. Ja robievam takto, niekto môže mať protest, že je to len mleté mäso vytvarované do požadovaného tvaru. Autor: Naďa I. (rebeka)
Toto jedlo určite poznáte zo školskej jedálne, kde ho nikto nemal rád. Doma si ho však viete pripraviť aj luxusnejšie, ako tam. K tomu ako príloha varené zemiačiky, posypané čerstvou petržlenovou vňaťou a, samozrejme, nesmie chýbať ani na kolieska nakrájaná surová cibuľa. Ja robievam takto, niekto môže mať protest, že je to len mleté mäso vytvarované do požadovaného tvaru. Autor: Naďa I. (rebeka)
Môj blog: Varenie s Tomom
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste