Tieto koláčiky volám Margotky alebo Margotkové srdiečka, pretože na ich prípravu používam obľúbenú čokoládovú tyčinku Margot. Do polevy následne pridávam aj Ľadové gaštany, ktoré ju zvýraznia a zaručia, že bude chutiť ešte lepšie.
Tieto koláčiky volám Margotky alebo Margotkové srdiečka, pretože na ich prípravu používam obľúbenú čokoládovú tyčinku Margot. Do polevy následne pridávam aj Ľadové gaštany, ktoré ju zvýraznia a zaručia, že bude chutiť ešte lepšie.
Margotkové srdiečka nielenže chutia, ale aj vyzerajú veľmi dobre. Ozdobiť ich môžete podľa svojich predstáv. Ja zvyčajne používam tmavú a bielu čokoládu a následne buď drvenú Margotku (ako je to v tomto prípade), alebo nasekané orechy.
Základ na Margotkové srdiečka si môžete pripraviť pokojne aj vopred. Cesto je po upečení trvanlivé a vydrží niekoľko týždňov. Keď ich však naplníte maslovým krémom, je ideálne skonzumovať ich do približne týždňa. Chceli by ste si okrem týchto koláčikov pripraviť aj niečo iné? Vyskúšajte napríklad recept na tieto luxusné tartaletky, ktoré zvládne aj začiatočník.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste