NajRecept.sk Mäso Bravčové mäso Cesnakové rezne zapečené v rúre
Cesnakové rezne zapečené v rúre
Recept Cesnakové rezne zapečené v rúre
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Foto: Triniti

Rezne pripravujem na milión spôsobov a tento je jeden z mojich obľúbených. Bez vyprážania, bez klasického trojobalu a s výraznou cesnakovou chuťou. Autor: Triniti

Triniti Triniti    ·   11.6.2021

Cesnakové rezne zapečené v rúre

Rezne pripravujem na milión spôsobov a tento je jeden z mojich obľúbených. Bez vyprážania, bez klasického trojobalu a s výraznou cesnakovou chuťou. Autor: Triniti

45 min
Čas prípravy
30 min
Čas varenia
Suroviny
1 kg
bravčové mäso
3 lyžice
paradajková omáčka
2 lyžice
kyslá smotana
2 lyžice
majonéza
1 lyžica
horčica
5 strúčikov
cesnak
150 g
tvrdý syr
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
Postup receptu
Vytlačiť
45 min
Čas prípravy
30 min
Čas varenia
  1. Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky, ktoré jemne naklepeme. Osolíme a okoreníme z každej strany a uložíme na plech.
  2. V miske zmiešame paradajkovú omáčku, kyslú smotanu, majonézu, horčicu a prelisovaný cesnak.
  3. Touto omáčkou potrieme každý plátok mäsa, vrch posypeme strúhaným syrom a dáme piecť.
  4. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 180 stupňov asi pol hodinu - sledujeme. Záleží na rúre a na hrúbke nakrájaného mäsa.
Komentáre k receptu
Barria    ·   13.6.2020   ·   Odpovedať   ·  

Co je to rajčatová omáčka?

Barria    ·   13.6.2020   ·   Odpovedať   ·  

Co je to rajčatová omáčka?

NejLucka NejLucka    ·   17.6.2020   ·   Odpovedať   ·  

drcená rajčata, rozmixovaná domácí rajčata, případně základ na pizzu

Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár