Červenú repu si vypestujeme na záhrade, tak ju aj spracujeme, je vhodná najmä ako príloha k mäsu cez zimu. My sme niekedy zvykli červenú repu jesť iba na Veľkú noc, dnes už ju robievam aj na tento spôsob a podávame ju napríklad s karbonátkami a so zemiakovou kašou. Autor: Blažena
Červenú repu si vypestujeme na záhrade, tak ju aj spracujeme, je vhodná najmä ako príloha k mäsu cez zimu. My sme niekedy zvykli červenú repu jesť iba na Veľkú noc, dnes už ju robievam aj na tento spôsob a podávame ju napríklad s karbonátkami a so zemiakovou kašou. Autor: Blažena
Ďakujeme za povolenie ku zdieľaniu receptu od skvelej
kuchárky - Blažena Sadovská
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste