Rýchla broskyňová torta, ktorú môžete pripraviť na oslavy alebo len tak počas víkendu, keď máte chuť na sladké. Príprava nie je vôbec náročná – piškótové korpusy stačí naplniť nadýchaným tvarohovým krémom a všetko zakončiť broskyňovou želatínou. Výsledok je viac ako dokonalý. Autor: Maroš Lumnitzer
Rýchla broskyňová torta, ktorú môžete pripraviť na oslavy alebo len tak počas víkendu, keď máte chuť na sladké. Príprava nie je vôbec náročná – piškótové korpusy stačí naplniť nadýchaným tvarohovým krémom a všetko zakončiť broskyňovou želatínou. Výsledok je viac ako dokonalý. Autor: Maroš Lumnitzer
Ovocné torty patria medzi moje najobľúbenejšie. Sú svieže, šťavnaté a môžete si ich pripraviť vždy na iný spôsob – stačí len vymeniť druh ovocia. Ja som tentokrát použila broskyne, no ak by ste ich doma nemali, môžete namiesto nich siahnuť aj po marhuliach alebo jahodách.
Torta vyzerá sama o sebe veľmi dobre, preto ju nemusíte ničím dekorovať. Ak by vám však predsa len nejaká ozdoba chýbala, navrch môžete poukladať plátky broskýň alebo dať kopček šľahačky. Máte chuť ešte na nejaký broskyňový dezert? Vyskúšajte tento nepečený tvarohový koláč, ktorý budete mať hotový v priebehu niekoľkých minút.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste