NajRecept.sk Mäso Bravčové mäso Bravčový rezeň madeta
Bravčový rezeň madeta
Recept Bravčový rezeň madeta
Foto: remcula

Bravčový rezeň madeta (so slaninou a syrom). Autor: remcula

remcula remcula    ·   3.10.2020

Bravčový rezeň madeta

Bravčový rezeň madeta (so slaninou a syrom). Autor: remcula

Suroviny
4 kusy
bravčová kotleta
4 kusy
anglická slanina
80 g
Niva
80 g
tvrdý syr
2 lyžice
olej
2 štipky
sladká paprika
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
na vymastenie plechu
olej
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Kotlety zľahka naklepeme, narežeme okraje, osolíme a okoreníme.
  2. Sprudka orestujeme na oleji z oboch strán a vyberieme ich.
  3. Na každý kus mäsa nastrúhame Nivu.
  4. Prekryjeme plátkom anglickej slaniny a nakoniec postrúhame tvrdým syrom.
  5. Vložíme do pekáča a v rozpálenej rúre pečieme zhruba 15 minút. Podávame s opečenými zemiakmi.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár