Bravčové plátky naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme horčicou (ja som použila dijonsku), poukladáme anglickú slaninu a kyslú kapustu, ktorú prepláchneme a vytlačíme.
Mäso stočíme do roládky a utiahneme potravinárskym povrázkom. Potom sprudka opečieme, aby mäso dostalo farbu a po chvíli pridáme nakrájanú cibuľu, koreňovú zeleninu a vetvičku rozmarínu. Podlejeme mäsovým vývarom alebo vodou a dusíme pod pokrievkou domäkka.
Mäkké mäso vyberieme a zeleninu rozmixujeme, potom prepasírujeme, aby bola omáčka hladká a pridáme kúsok masla, lyžičku horčice a prípadne dochutíme korením.
Karfiolová ryža: Karfiol nastrúhame nahrubo a dáme na panvicu, kde už restujeme cibuľu s cesnakom, všetko osolíme, okoreníme a restujeme domäkka.