NajRecept.sk Mäso Bravčové mäso Bravčové rezance na smotane
Bravčové rezance na smotane
Recept Bravčové rezance na smotane
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Foto: Vaření a pečení s radostí

Výborná voľba na chutný obed. Máte v obľube bravčové mäso alebo preferujete kuracie či hovädzie?

NajLucka NajLucka    ·   19.1.2021

Bravčové rezance na smotane

Výborná voľba na chutný obed. Máte v obľube bravčové mäso alebo preferujete kuracie či hovädzie?

Suroviny
cibuľa
olej
bravčové mäso (karé)
korenie
soľ
šampiňóny
vývar
smotana na varenie
hladká múka na zahustenie
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Suroviny sú zámerne nenavážené. Každý si pripraví toľko mäsa, cibule, koľko uzná za vhodné, pridá toľko šampiňónov, koľko má rád.
  2. Na cibuľke sprudka osmažíme nakrájané bravčové mäso, osolíme a okoreníme, pridáme nakrájané šampiňóny, zalejeme vývarom a dusíme do mäkka. Prilejeme smotanu a zahustíme. Podávame s ryžou. Dobrú chuť!

Zdroj: Vaření a pečení s radostí

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár