NajRecept.sk Mäso Bravčové mäso Bravčové na zelenine a bylinkách pečené v rúre
Bravčové na zelenine a bylinkách pečené v rúre
Recept Bravčové na zelenine a bylinkách pečené v rúre
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Foto: rebeka

Bravčová krkovička zapečená v rúre so zeleninou a cibuľou. V celom byte voňajú bylinky :) Autor: Naďa I. (Rebeka)

rebeka    ·   7.5.2021

Bravčové na zelenine a bylinkách pečené v rúre

Bravčová krkovička zapečená v rúre so zeleninou a cibuľou. V celom byte voňajú bylinky :) Autor: Naďa I. (Rebeka)

Suroviny
3 plátky
bravčová krkovička s kosťou 2 cm vysoké
3 lyžice
masť
1 ks
cibuľa
4 ks
paradajka
1 ks
biela slovenská paprika (pokojne aj pálivá)
korenie na mäso (talianske bylinky od Vitany)
na podlievanie
voda alebo vývar
soľ
korenie
čerstvé bylinky (tymián, oregáno, bazalka, rozmarín ...)
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Pekáčik vymažeme masťou, na dno dáme na céčka pokrájanú cibuľu.
  2. Mäso okoreníme a osolíme. Položíme na cibuľu. Papriku pokrájame na kocky a paradajky na štvrtiny. Zeleninu pohážeme okolo mäsa. Pridáme bylinky.
  3. Podlejeme cca 200 ml vody alebo vývaru a prikryté pečieme v rúre cca 40 minút.
  4. Potom odklopíme, mäso obrátime a dopekáme ďalších 20 minút.

Autor: Naďa I. (Rebeka)

Komentáre k receptu
Moništa Moništa    ·   1.6.2020   ·   Odpovedať   ·  

Já zkoušela a fakt super recept 👌👌👌👌

Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár