NajRecept.sk Mäso Bravčové mäso Bravčové kotlety na sicílsky spôsob - uhorka, cibuľa, majonéza s údenou syrovou prikrývkou
Bravčové kotlety na sicílsky spôsob - uhorka, cibuľa, majonéza s údenou syrovou prikrývkou
Recept Bravčové kotlety na sicílsky spôsob - uhorka, cibuľa, majonéza s údenou syrovou prikrývkou
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Foto: Mineralka

Bravčové kotlety s majonézou, uhorkou, cibuľou a údeným syrom. Jedno z mojich obľúbených jedál, ktoré si obľúbil aj môj manžel. Deti s tým trochu zápasili, ale nakoniec som videla prázdny tanier, tak som rada. Autor: Mineralka

Mineralka Mineralka    ·   27.1.2023

Bravčové kotlety na sicílsky spôsob - uhorka, cibuľa, majonéza s údenou syrovou prikrývkou

Bravčové kotlety s majonézou, uhorkou, cibuľou a údeným syrom. Jedno z mojich obľúbených jedál, ktoré si obľúbil aj môj manžel. Deti s tým trochu zápasili, ale nakoniec som videla prázdny tanier, tak som rada. Autor: Mineralka

25 min
Čas prípravy
35 min
Čas varenia
Suroviny
7 ks (karé)
bravčové plátky
1 ks
cibuľa
štipka
soľ
štipka
čierne korenie
na potretie
majonéza
1 pohár (zavárané)
uhorky
podľa chuti
údený syr
podľa chuti
kôpor
Postup receptu
Vytlačiť
25 min
Čas prípravy
35 min
Čas varenia
  1. Bravčové plátky uložíme na plech s papierom na pečenie. Každý kúsok nakrájame nožom - urobíme mriežku. Osolíme a okoreníme. Potrieme majonézou.
  2. Na plátok potretý majonézou uložíme kolieska cibule, na cibuľu kolieska zaváranej uhorky.
  3. Uhorky zakryjeme nastrúhaným údeným syrom.
  4. Dáme zapiecť do vopred vyhriatej rúry. Pečieme pri teplote 170 stupňov asi 35 minút - sledujeme. Doba pečenia záleží na hrúbke nakrájaného mäsa. Tesne pred koncom som vrch posypala kôprom.
  5. Ja som tieto bravčové plátky podávala so zemiakovou kašou a paradajkami.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár