Jedna z najlepších príloh, aké môžeme pripraviť k hlavnému jedlu. Aj uvarené zemiaky, aj surové zemiaky spolu zmiešame, pridáme pár základných surovín a máme chutnú prílohu hotovú. Tie surové zemiaky strúhame na hrubšom strúhadle, aby vytvorili taký, ja tomu hovorím, chlpatý vzhľad. Niekto strúha na jemnom a nedosiahne taký chlpatý vzhľad, ale na chuti knedliam neuberiete. Pokvapkané maslom a s trochou nasekaného petržlenu by som ich jedla i bez mäska. Autor: Naďa I. /Rebeka/
Jedna z najlepších príloh, aké môžeme pripraviť k hlavnému jedlu. Aj uvarené zemiaky, aj surové zemiaky spolu zmiešame, pridáme pár základných surovín a máme chutnú prílohu hotovú. Tie surové zemiaky strúhame na hrubšom strúhadle, aby vytvorili taký, ja tomu hovorím, chlpatý vzhľad. Niekto strúha na jemnom a nedosiahne taký chlpatý vzhľad, ale na chuti knedliam neuberiete. Pokvapkané maslom a s trochou nasekaného petržlenu by som ich jedla i bez mäska. Autor: Naďa I. /Rebeka/
Môj blog: Varenie s Tomom
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste