Doma sme mali chuť na závin, no nechcelo sa mi pripravovať klasické kysnuté cesto. Vyskúšala som ho preto pripraviť z nekysnutého, ktoré som len vymiesila a okamžite plnila. Výsledný závin bol mäkký a takmer na nerozoznanie od toho klasického. Autor: Jana Jančíková
Doma sme mali chuť na závin, no nechcelo sa mi pripravovať klasické kysnuté cesto. Vyskúšala som ho preto pripraviť z nekysnutého, ktoré som len vymiesila a okamžite plnila. Výsledný závin bol mäkký a takmer na nerozoznanie od toho klasického. Autor: Jana Jančíková
Kysnuté cesto nie je príliš náročné, no kvôli tomu, že ho musíte nechať vykysnúť, je jeho príprava zdĺhavá. Ak sa vám nechce čakať alebo nemáte čas, vyskúšajte tento recept. Závin som vďaka nemu mala hotový do hodiny.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste