Máte chuť na domácu nátierku? Vyskúšajte tú z makrely, ktorú budete mať hotovú do 10 minút. Ja ju robím najradšej na raňajky, no skvelá je aj na desiatu, večeru či dokonca na slávnostné chlebíčky.
Máte chuť na domácu nátierku? Vyskúšajte tú z makrely, ktorú budete mať hotovú do 10 minút. Ja ju robím najradšej na raňajky, no skvelá je aj na desiatu, večeru či dokonca na slávnostné chlebíčky.
Nátierka z makrely chutí najlepšie na čerstvom pečive doplnená o zeleninu podľa vašej chute. Namiesto klasického masla do nej môžete použiť aj rastlinné tuky, ako je napríklad Rama alebo Flora, ktoré sú po vytiahnutí z chladničky hneď mäkké.
Hotovú nátierku môžete hneď natierať na pečivo, no ak chcete, aby chutila ešte lepšie, nechajte ju aspoň 30 minút v chladničke. Počas tejto doby sa jej chute prepoja a mierne stuhne, vďaka čomu sa vám s ňou bude pracovať oveľa lepšie.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste